Vackert belägen lägenhet med hisnande utsikt över en dalgång

Umbrien - Italien. Umbrien - Ficulle, UtlandFin lägenhet med vacker omgivning. Vardagsrum/kök med en takhöjd om 4,5 m samt stor terrass och gemensam swimmingpool.

Visa alla bilder   Visa karta


Byggnad

Byggnadsår: 2007.

Planlösning

Rumsbeskrivning

Lägenheten är 130 kvm och består av 2 sovrum, 2 badrum, stort öppet allrum med matplats och soffgrupp. Kök med en takhöjd på 4,5 m, spis tvättstuga och en stor terrass med hisnande utsikt över en dalgång på flera mil. Fin trädgård med 2 uteplatser. Gemensam swimmingpool som delas med husets fyra lägenheter. Alla lägenheterna har egna entréer med stora järngrindar och egen trädgård.

Ekonomi

Pris 220 000 EUR utgångspris. Inre reparationsfond finns ej.

Övrigt

Jämför oss inte med Toscana säger de som bor här. Toscana är en välvårdad & civiliserad trädgård medan det här är en autentisk och vildvuxen natur. Umbrien är gröna kullar och blånande berg, slingriga vägar, underbara medeltiders byar och städer som klättrar sig upp på bergsväggarna, hus med charmiga fasader, gamla kloster, etruskiska utgrävningsplatser, domkyrkor, piazzor, olivlundar och vingårdar.

Det finns en mängd sevärdigheter i Umbrien. Perugia - huvudstader i Umbrien, Assisi, Orvieto, Amelia o.s.v. En rekommendation är också att ta en tur till Lago Transimeno eller Lago Bolsena, båda stora segelbara sjöar som ligger i närheten. Varma källor & fin spa anläggning finns också att bada i för den som önskar. Bäst är att googla på Umbrien så kan ni söka vad ni önskar.

Lägenheten ligger mellan Rom (100 km) och Florens (ca 120 km) i vardera riktning i en vild & vacker natur som gränsar till Toscana (ca 20 km). Orvieto är närmaste stad (ca 15 km), närmaste by är Ficulle (ca 2 km) där man kan handla mat, blommor, kött etc.

Pris & Avgift

220 000 EUR
0 kr / mån.

Storlek

Boarea 135 m2.

Typ

Bostadsrättslägenhet
Byggår: 2007

Kontakt

Marina Ulfbåge

Telefon: 08-30 07 52
Mobil: 070-564 69 70
marina@ulfbage.se

Besöksadress
Frejgatan 58
113 26 Stockholm

Namn

Telefon

E-post

Meddelande