Lugnt och vackert belägen fastighet med sjöutsikt i Mörtnäs

Mörtnäs. Västerleden 13, VärmdöEn fantastisk villa med rymd i toppskick. Ljus och välplanerad med terrasser och Nära bad och båtplatser samt täta bussförbindelser , 20 min in till city.

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE.

Visa alla bilder   Visa karta


Byggnad

Byggnadsår: 2003.

Planlösning

Rumsbeskrivning

Fastigheten är ett Borohus.

Entréplan:
Stor välkomnande hall med fönster, klinkergolv och en hel garderobsvägg med skjutdörrar (två av dörrarna har spegelglas). Hallen går att dela av så att man kan få ytterligare ett rum.

Hela entrévåningen har golvvärme.

Allrum med svartmålat ekparkettgolv. Här finns en trevlig välplanerad arbetsplats samt en garderobsavdelning.

Sovrum 1: Svartmålat ekparkettgolv, vitmålad pärlspånt på väggarna och två fina fönster. Även ett runt fönster mot allrummet.

Sovrum 2: Ekparkettgolv och två fina fönster. I sovrummet finns en stor välinredd klädkammare som också har ett ekparkettgolv.

Stort kaklat wc-utrymme med toalett, handfat och sjöstensgolv.

I anslutning till toaletten finns ett stort helkaklat utrymme med klinkergolv, fönster och grovingång, bastu, dusch och gott om plats för att kunna sätta in ett strörre badkar.

Tvättstuga med klinkergolv, bra förvaringsutrymmen, tvättmaskin Siemens (2011), torktumlare Siemens (2012), centraldammsugare och en IVT frånluftsvärmepump.

Det finns ett förråd med parkettgolv där det finns ett kylskåp och bra förvaringsutrymmen.

Övre plan:
Man kommer upp till ett fantastiskt ljust och fint vardagsrum med rymd, stora fönsterpartier och utgång till terrassen som nästan går runt hela huset. Takhöjden till nock är 4,30 m. Vackra nåtade golv från Moland (Jatoba) i både vardagsrum, kök och matrum.

Det är en öppen planlösning mot köksdelen från Marbodal som har 2 st kyl/frys, keramikhäll, fläkt, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Allt från Siemens. Där finns också en trevlig matplats med en stenskiva ovanpå och under finns det förvaringsskåp med lådor.
Från köket kommer man till det stora ljusa matrummet med ett burspråk som har sex stycken fönster. Utgång till trevlig uteplats på terrassen.

Sovrum 1: Ekparkett, fönster samt utgång till terrassen.

Sovrum 2: Ekparkett och fönster.

Sovrum 3: Ekparkett och fönster.

Stort helkaklat badrum med fönster, klinkergolv med värmeslingor, wc, dusch, tvättställ med stor inkaklad spegel, handduksvärmare och bra förvaringsutrymmen.

Det finns en råvind med ett mindre förvaringsutrymme.

Uteplats

Terrass med uteplatser.

Bilplats

Det går att parkera 2 bilar vid förrådet och det finns också utrymme nere vid gatan.

Övriga utrymmen

Förråd.

Ekonomi

Pris 7 495 000 kr utgångspris. Övrig driftkostnad är ca 50200 kr / år. Driftkostnad fördelas på övrigt 2300 kr, renhållning 2700 kr, uppvärmning 35800 kr, vatten & avlopp 9400 kr. Fullvärdeförsäkring/hemförsäkring tillkommer. Inre reparationsfond finns ej.

Energideklaration

Energiprestanda 97 kWh/m2 år.

Gårdsplats / Innergård

Terrass med uteplatser.

Övrigt

Mörtnäs är beläget mitt på Värmdö vid öns midja med Torsbyfjärden och direktkontakt med Stockhols norra skärgård på den ena sidan och Grisslingen med utfart mot den södra skärgården på andra sidan.

Närhet till Stockholm med motortrafikled ända fram till området. Täta bussförbindelser som tar ca 20 minuter in till city. Ett bekvämt boende för den som vill ha tillgång till naturen och skärgården men ändå vara nära storstaden.

Det finns tre båtklubbar i området. Västervikens båtklubb, Mörtnäs båtklubb och Grisslinge båtsällskap. Mörtnäs fastighetsägareförening sköter bl a om den privata delen av stranden på Grisslinge Havsbad som är till för boende i Mörtnäs. Här anordnas bl a midsommarfirande.

Det finns två förskolor i Mörtnäs och det finns flera förskolor och skolor i närområdet.

Närhet till Värmdö Köpcenter med ett flertal affärer

Pris & Avgift

7 495 000 kr

Storlek

6 rum och kök.
Boarea 200 m2.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Typ

Friliggande villa
Byggår: 2003
Belägen i Värmdö kommun, Gustavsberg-Ingarö Församling församling

Filer & Dokument


Kontakt

Marina Ulfbåge

Telefon: 08-30 07 52
Mobil: 070-564 69 70
marina@ulfbage.se

Besöksadress
Frejgatan 58
113 26 Stockholm

Namn

Telefon

E-post

Meddelande