Suverän nyproduktion med parhus i Son Armadams

Mallorca. Son Armadams i Palma, UtlandParhus i nyproduktion.Belägen i ett fantastiskt område i Palma. Olika storlekar och priser. Gemensam swimmingpool. Närhet till Santa Catalina och Gamla stan.

Visa alla bilder   Visa karta


Byggnad

Byggnadsår: 2017.

Planlösning

Rumsbeskrivning

Charmig nyproduktion i Palma

Liten och charmig nyproduktion med 16 parhus i välkända föreningen Sa Teulera, precis intill stora grönområden och nära flera av de bästa internationalla skolorna. Villorna har tre eller fyra sovrum och här finns en centralt belägen swimming pool. Priserna varierar från 568 700€ till 722 700€ och kommer stå färdiga i september 2017.

Huset är byggt med material av toppklass och är beläget centralt i Palma med goda kommunikationer. Det är byggt på två plan och på övre planet ligger de tre sovrummen. Huset erbjuder även tre badrum, ett rymligt och fullt utrustat kök, matsal och lounge med direktutgång till en stor terrass under tak och en privat trädgård. Huset har dubbelglasade fönster, A/C och centralvärmeenheter i alla rum.

I föreningen finns en swimmingpool och du får två parkeringsplatser inkluderat i priset.

Ekonomi

Pris 722 700 EUR utgångspris. Inre reparationsfond finns ej.

Övrigt

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Pris & Avgift

722 700 EUR

Storlek

Boarea 0 m2.

Typ

Villa
Byggår: 2017

Kontakt

Marina Ulfbåge

Telefon: 08-30 07 52
Mobil: 070-564 69 70
marina@ulfbage.se

Besöksadress
Frejgatan 58
113 26 Stockholm

Namn

Telefon

E-post

Meddelande